Premi de Relats per joves de la UCJC 2019

 X Premi de Relats per joves de la UCJC 2019

https://www.tregolam.com/wp-content/uploads/2019/03/CARTEL-Premio-Relatos-2019-1.jpg

El passat día 6 de juny , en la Universitat Camilo José Cela de Madrid, ILLAEXPORT va pratocinar i entregar, el Premi de relats per joves escritors en la seva dècima edició.

Van particpar en el acte Adolfo Sotelo (Catedrátic de literatura de la Universitat de Barcelona) ; Rosa María González (UCJCJ) ; Covadonga Rodríguez (Fundación CJC) i Evaristo Lemos (Illaexport).

Jornades d’Empreses Efficiency Network 2019

23 de maig de 2019 

El passat 23 de maig, Illaexport va participar en les jornades de La Marca de Qualitat del Port de Barcelona. Adreçada als professionals tècnics i responsables de les organitzacions certificades així com de les administracions que col·laboren amb la Marca, la jornada ha aplegat 140 participants de 55 organitzacions diferents que en conjunt representen el 60% de les empreses certificades.

Per part d’Illaexport, Eduard Vivas responsable de Tràfic, va participar en La Jornada Tècnica Efficiency Network 2019, que s’ha celebrat enguany al Port de Barcelona que s’ha desenvolupat sobre tres grans eixos: els valors de la Marca, la nova filosofia de les auditories i el nou Brand Center, l’eina de comunicació entre les organitzacions certificades.

La cadena posa l’ èmfasi en fomentar la col·laboració en la cadena logística, els valors Efficiency Network, -Excel·lència, Integritat, Compromís, Col·laboració, Transparència i Eficàcia- s’estan convertint alhora en un valor per a les empreses certificades.

 

El Port de Barcelona nominat als AFLAS AWARDS 2018

12/03/2018

El Port de Barcelona ha estat nominat com a millor Port Europeu, a la categoria de Best Seaport-Europe, als Asian Freight Logistics and Supply Chain Awards (2018 AFLAS AWARDS).

Es tracta dels premis que organitza la prestigiosa publicació Asia Cargo News que, a partir de les nominacions de les companyies logístiques i de transport del continent asiàtic, ha seleccionat un total de 8 candidats per cadascuna de les 47 categories que integren els guardons.

El 15 de maig es donaran a conèixer els guanyadors.

Amb un increment del 26% en tràfic total i del 32% en contenidors, el Port de Barcelona és el port europeu que més creix, com podeu comprovar en aquest Video.

A més el Port de Barcelona s’ha convertit en el principal port de l’Estat espanyol en intercanvis amb els mercats asiàtics amb una quota de mercat del 40%.

Jornada d’empreses Efficiency Network

07/02/2018

ILLAEXPORT S.A., en el seu afany de millora va participar el passat dimecres 7 de febrer a les jornades tècniques de l’Efficiency Network, marca de qualitat dels operadors especialitzats en mercadería conteneritzada i dels serveis a vaixells d’empreses i administracions que treballen al Port de Barcelona.

La jornada anava adreçada al col.lectiu de professionals tècnics i responsables de les empreses certificades que col.laboren en la Marca de Qualitat, on es va debatre les noves propostes de millora  a fi d’acomplir els compromisos, a oferir fiabilitat, informació i transparència i seguretat als seus clients. La jornada es va celebrar el EADA Hotel & Training de Collbetó.

Font: Diari Maritimas 9 de febrer de 2018

Font: Diari Maritimas 9 de febrer de 2018